top of page

Добре дошли в света на дигиталния бизнес

НАШИТЕ УСЛУГИ

Облачната услуга е всичко, от което се нуждаете

Оптимизирайте процесите. Спестете време и разходи.

Повишете сигурността. Погрижете се за природата.

iDeal е облачна услуга, която позволява да се премести целия сложен, бавен и скъп процес по подписване, размяна и управление на документи в дигитална среда. Собствена дигитална среда.

Регистрирацията на акаунт е лесна, без селфита, предоставяне на лични документи или друга чувствителна информация, но със сигурна двуфакторна идентификация чрез имейл и телефон.

Лесно и бързо, от всяко едно място и устройство може да се генерират документи, подготвят за подпис и изпращат на партньорите.

Всички ги подписват в платформата чрез неквалифициран електронен подпис с осигурена висока правна стойност, след което подписаните документи се архивират, управляват и ползват удобно в дигитална среда.

iDeal e-Подпис

iDeal елктронен подпис гарантира бързо, лесно и сигурно подписване и размяна на документи в електронна среда.

Без хартия, без сканиране, без пощи и куриери.

 

Качва се PDF документ в платформата, прибавят се получатели, като може да определи реда на подписване.

Лесно се подготвяте документите чрез "плъзгане и поставяне" на автоматично попълващи се полета за име, подпис и дата или свободно нанесен текст.

 

Изпраща се покани за подписване на имейл адресите на партньорите направо през платформата и се проследява лесно техния статус през профила и чрез получените на електронната поща известия.

Целият процес може да приключи в рамките само на няколко мунути.

Бързо, лесно и сигурно.

iDeal е-Органайзер*

Лесният начин да се архивират документи и да се управляват през целия им жизнен цикъл в електронна среда.

 

Сортиране, филтриране, търсене с няколко клика е само началото.

 

Известия за изтичащи срокове, анексиране на действащи договори, времева линия на договорите и други функции ще Ви позволят да следите процесите и да не изпускате важни работни моменти. 

Възможността за изготвяне/запазване на документи като шаблони, изготвянето на шаблони за имейл съобщенията, генериране на поредни номера и много други функции ще автомазират редица процеси и ще спестят допълнително време, т.е - и пари.

 

Електронното договаряне със споделяне на документи и редакция с проследяване на промените директно в платформата ще улесни работата в екипа и взаимодействието с партньорите.

 

(*тази услуга предстои да бъде представена съвсем скоро, очаквайте я).

Клиентът на първо място

Услугата е специално разработена за българския пазар за удобство и сигурност на родните потребители.

Всички правни документи, правила и общи условия са изготвени и публикувани на български език съобразно европейското и национално законодателство за улеснение на потребителите при евентуални правни и съдебни действия.

Предвидени са български платежни услуги и интеграция с родните платформи за заплащане, вкл. и по банков път в български банди.

Всички потребители могат да разчитат на клиентско обслужване на български език чрез чат, мейл и телефон.

bottom of page